Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hasbro Games Dont lose your cool - norsk versjon

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 247,-
På lager
SKU
09182-5
   

Inspirert av virale utfordringer som har samlet milliarder av visninger på nett, tester dette spillet ens evne til å forholde seg rolig under press. Spillerne får på seg Cool-O-Meter enheten som måler hjertefrekvensen, og mostanderne ruller terningen som bestemmer hvordan de vil prøve å forvirre en spiller.

Kanskje en av dine motspillere vil komme helt nær og snuse på deg, eller lage griselyder. Hvis spilleren reagerer; ler, krymper seg, eller beveger seg, eller lignende, kan det føre til at hjertefrekvensen øker og måleren stiger. De kan prøve å skjule sine reaksjoner, men Cool-O-Meter avslører dem. Når måleren går høyt nok, blir lysene røde, alarmen høres og motstanderen vinner runden.

  • Antall spillere: fra 2
  • Alder: fra 12 år
  • Batteribehov: 3 x AAA batteri (følger ikke med)
Produktdetaljer
ModellE1845
EAN5010993533947
MerkeHasbro Games

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.