Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hasbro Tiny Pong - bordtennis for en person

-46%

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

46%
Kampanjepris 185,- Vår lavpris: 342,- Du sparer: 157,-
På lager
SKU
09195-74
   

Dette Tiny Pong håndspillet for en person, kan enkelt tas med hvor enn du drar. Hold brettet i hånden, plasser ballen og spill i vei. Et kjempe morsomt spill for kun en person. Ønsker du en turnering kan du samle flere konkurrenter og arrangere en turnering.

Du kan enkelt bytte fra begynnermodus til ekspertmodus. Og mens du spiller reagerer spillet med lyd og lys. Hva du enn gjør, ikke la ballen falle av brettet!

Innhold:

  • Håndholdt bordtennisbord 
  • Ball 

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (inkludert) 
  • Mål: L30 x B8 x H25 cm 
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE3112EU4
EAN5010993578276
MerkeHasbro Games
Alder8, 9, 10, 11, 12, 13+

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.