Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hatchimals Colleggtibles S6 2-pk - The Royal Hatch - inkludert trone

-55%

Hatchimals - hvem gjemmer seg i egget?

I egg fra Hatchimals finner du morsomme overraskelser. Hatchimals finnes i ulike varianter, for eksempel store Hatchimals egg, Hatchimals Colleggtibles, Hatchimals Draggles og mange flere - hvem gjemmer seg inni egget? Det blir en overraskelse! I sortimentet finner du store fugler som beveger seg og prater, små samlefigurer, ulike lekesett og eksklusive figurer. I noen egg kan det finnes det ulike værelser og seksjoner, og kanskje får du en fugl, en hund eller noe annet spennende. Barna elsker overraskelsene fra Hatchimals.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
55%
Kampanjepris 50,- Vår lavpris: 110,- Du sparer: 60.-
På lager
SKU
05195-284
   

I denne pakken får du 2 Hatchimals Colleggtibles og en trone til å stille ut. Klekk eggene og oppdag hvilke Hatchimals du fikk. De små figurene som klekker ut av eggene har denne sesongen et kongelig tema. Figurene har krone eller tiara, noen glitrer andre har hår. Uansett hvordan din Hatchimal ser ut, kan vi garantere at det er en veldig søt og bedårende liten Hatchimal.

De glitrende eggene er klare til å klekke og du kan endelig finne ut hvilke Hatchimal du får. I denne pakken er det 2 egg med 2 ulike Hatchimals. Samle flere figurer å få en bedårende samling med The Roal Hatch. Det finnes 50 ulike Hatchimal i den kongelige serien. Hvem klekker ut av egget ditt?

Innhold:

  • 2 Hatchimals Colleggtibles 
  • 2 tilbehør 
  • Trone 
  • Sjekkliste 
  • Instruksjoner 

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell6047181
EAN778988556528
MerkeHatchimals
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.