Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hatchimals Colleggtibles Shimmering Sands lekesett

-39%

Hatchimals - hvem gjemmer seg i egget?

I egg fra Hatchimals finner du morsomme overraskelser. Hatchimals finnes i ulike varianter, for eksempel store Hatchimals egg, Hatchimals Colleggtibles, Hatchimals Draggles og mange flere - hvem gjemmer seg inni egget? Det blir en overraskelse! I sortimentet finner du store fugler som beveger seg og prater, små samlefigurer, ulike lekesett og eksklusive figurer. I noen egg kan det finnes det ulike værelser og seksjoner, og kanskje får du en fugl, en hund eller noe annet spennende. Barna elsker overraskelsene fra Hatchimals.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
39%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 244,- Du sparer: 94.-
På lager
SKU
09184-44
   

Gjør ekstra stas på dine Hatchimals med dette flotte Hatchimals Colleggtibles Shimmering Sands lekesettet! Her er det plass til hele seks stykker. Plasser figurene på scenen eller på det roterende redet og vis frem talentene! Plasser colleggtiblene i lyset og de vil skinne som ekte stjerner!

  • Inneholder: Hatchimals Colleggtibles Shimmering Sands lekesett og en hatchimals
  • Krever 3 x AAA batterier
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell6044155
EAN0778988543245
MerkeHatchimals
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.