Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hatchimals Crystal Flyers flyvedukke med lys - Rainbow Glitter Idol

Hatchimals - hvem gjemmer seg i egget?

I egg fra Hatchimals finner du morsomme overraskelser. Hatchimals finnes i ulike varianter, for eksempel store Hatchimals egg, Hatchimals Colleggtibles, Hatchimals Draggles og mange flere - hvem gjemmer seg inni egget? Det blir en overraskelse! I sortimentet finner du store fugler som beveger seg og prater, små samlefigurer, ulike lekesett og eksklusive figurer. I noen egg kan det finnes det ulike værelser og seksjoner, og kanskje får du en fugl, en hund eller noe annet spennende. Barna elsker overraskelsene fra Hatchimals.

Vår lavpris: 447,-
Utsolgt
SKU
06226-120

Åpne det glitrende egget for å avsløre Hatchimals Pixies Crystal Flyers Rainbow Glitter Idol flyvedukke med LED-lys på kjolen, som flyr ved hjelp av dine Pixie Powers.

Crystal Flyers er de første Hatchimals Pixies noensinne som virkelig kan fly med din hjelp. Inne i det nydelige krystallegget finner du en vakker Crystal Flyer Pixie med glitrende vinger, en regnbuekjole og matchende fargerik sminke. Fjern Rainbow Glitter Idol Pixie fra egget hennes og lad henne med den medfølgende USB-kabelen. Når hun er fulladet, er hun klar til å luftdanse og fylle himmelen med et fargeutbrudd.

Slå på Pixie fairy-dukken din, og LED-lysene på kjolen hennes vil begynne å pulsere og de glitrende vingene hennes begynner å blafre og snurre. La henne gå og hun flyr på magisk vis – bruk Pixie Power til å veilede henne. Med en innebygd sensor kan Rainbow Glitter Idol Pixie-dukken din føle hvor hendene dine er når du hjelper henne å fly innendørs. Løft hendene dine høyt og hun vil fly høyt, flytte dem lavt og hun vil fly lavt, og danse gjennom luften. Mens hun svever over hendene dine, skimrer kjolen hennes og de glitrende vingene hennes glitrer mens hun flyr. Hun er så pen. Med nok trening er du og din Pixie på vei til å bli de beste luftdanserne i Hatchmosphere. Midt på flyturen kan du trygt gripe bena til Pixies for å flytte henne. Laget av slitesterke og sikkerhetstestede materialer, hvis du ved et uhell berører vingene hennes mens hun flyr, er det helt trygt – med en autostopp-funksjon vil hun slutte å fly med en gang. Når hun ikke flyr, vis frem Pixien din i det glitrende klare krystallegget hennes.

  • Hatchimals Crystal Flyers - Rainbow Glitter Idol flyvedukke
  • Hjelp dukken å fly takket være innebygget sensor
  • Dukken har LED-lys på kjolen
  • Med autostopp-funksjon ved berøring og USB-lader inkludert

Crystal Flyers og Hatchimals overraskelsesleker er perfekte for barn som liker søte samleobjekter, actionfigurer, dukker og små leker. Crystal Flyers er flotte bursdagsgaver, julegaver eller gaver til enhver anledning for barn fra 6 år og oppover. Gi liv til din egen Hatchimals Pixie med Hatchimals Pixies Crystal Flyers Rainbow Glitter Idol. Magien er i dine hender.

Inneholder:

  • Hatchimals Crystal Flyers Pixie
  • USB-ladekabel
  • Krystallegg
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 19 x 26 x 19 cm (LxHxD)
  • Oppladbart Lithium-batteri (inkludert)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell6064936
EAN778988344569
MerkeHatchimals
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.