Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hatchimals HatchiBabies Cheetree

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
30%
Vår lavpris: kr 586,- Kampanjepris kr 408,-
På lager
SKU
09184-42
   

Opplev disse skjønne HatchiBabies fra Hatchimals. Disse magiske skapningene er skjult i fargerike, flekkete egg, men de har en hemmelighet ... De blir babyer for alltid! Superkule og super myke, disse Hatchibabiene har enda mer overraskelser enn noen gang skjult i eggene sine. De kan ikke komme ut uten hjelp fra deg! Klekker du en gutt eller en jente? Klapp egget og oppdag Hatchibaby Cheetree.

Inneholder: 

  • Hatchimals HatchiBabies Cheetree
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
  • Størrelse: 25 cm
  • Krever 2 x AA batterier (følger med)

For å finne ut hva som er i ditt magiske egg, må du gi din Hatchibabies mye kjærlighet. Når de hører deg, svarer de med søte lyder. Jo mer du spiller med disse babyene, desto raskere er de klar til å komme ut! Plasser egget på et bord og se om egget som beveger seg! Hvis du ser regnbuens øyne som skinner gjennom egget, vet du at din Hatchibaby er klar til å komme ut - men din Hatchibaby trenger din hjelp! Klapp egget for å oppmuntre det.

Når Hatchibaby kommer ut av egget, vil deres store, fargeskiftende øyne fortelle deg hvordan de føler seg. Hatchibaby beveger seg frem og tilbake med glede. I egget er det også fire tilbehør gjemt: rangle, flaske, hårbørste og en kosete venn! Bruk dem til å mate, gre, kose og leke med babyen din!

Jo mer du spiller, jo flere reaksjoner du låser opp! Lær babyen din til å snakke eller spille nye spill, for eksempel "kiek-a-boe!" Det beste er: Disse Hatchimals forblir babyer for alltid!

Mer informasjon
Model6044072
EAN0778988540596
MerkeHatchimals
Se video
Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.