Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hatchimals Pixies Crystal Flyers - flyvende lilla fe - 25 cm

Hatchimals - hvem gjemmer seg i egget?

I egg fra Hatchimals finner du morsomme overraskelser. Hatchimals finnes i ulike varianter, for eksempel store Hatchimals egg, Hatchimals Colleggtibles, Hatchimals Draggles og mange flere - hvem gjemmer seg inni egget? Det blir en overraskelse! I sortimentet finner du store fugler som beveger seg og prater, små samlefigurer, ulike lekesett og eksklusive figurer. I noen egg kan det finnes det ulike værelser og seksjoner, og kanskje får du en fugl, en hund eller noe annet spennende. Barna elsker overraskelsene fra Hatchimals.

Vår lavpris: 463,-
På lager
SKU
05217-69
   

Denne vakre, lilla feen fra Hatchimals Pixies Crystal Flyers kan virkelig fly! Løft henen opp med hendene å se henne sveve.

Hjelp feen ut av det lilla krystallegget og beundre de glitrende vingene og den nydelige kjolen. Pixie-figuren skinner om kapp med det glitrende egget sitt og hun har mange spennende og dekorative detaljer på bekledningen.

Lad henne opp med USB kabelen, og se henne danse i luften så snart hun er fulladet. De glitrende vingene vil flagre, og hun vil på magisk vis sveve i luften. Hun har i tillegg en innebygd sensor slik at hun kan føle og følge hendene dine. Løft hendene og hun vil fly oppover, og senk hendene og se henne følge etter. Med litt trening vil det se ut som at dere danser sammen! Dersom noe skulle komme borti vingene hennes mens hun flyr, slutter hun å fly med en gang for å unngå unødvendig skade. Pixie liker å være i det krystallegget sitt når hun ikke flyr sammen med deg.

Inneholder:

  • Krystallegg
  • Hatchimals Pixies fe
  • USB ladekabel
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm
  • Farge: lilla
  • Autostop funksjon
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell6059634
EAN778988323021
MerkeHatchimals
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.