Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder MB Sprinter dyretransport inkl. 1 hest. - 02533

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 487,-
På lager
SKU
287
   

Mercedes Benz Sprinter og dens nesten uendelige kombinasjoner gjør den uunnværlig i en rekke bransjer. Denne varianten der MB Sprinter brukes til dyretransport, er en toppmodell, og har innvendige skillevegger og 2 vanntanker. Rampen kan brettes ned for lasting og lossing av hester. Det følger med en hest i lekesettet, men det er plass til 2. 

  • Sidedører og dører kan åpnes
  • Rampe foldes ned
  • Med dører og baksmekk som kan åpnes, og rampe som kan foldes ut.
Detaljer:
  • Mål: 45.5 x 17 x 22 cm
  • Inkl. 1 hest.
  • Skala 1:16.
  • Anbefalt alder: 3+

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Produktdetaljer
Modell02533
EAN4001702025335
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.