Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Perler og perlesett

Produkter 1-52 av 237

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 237

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Lek med fargerike perler gir barna viktig kunnskap om form og farge, bidrar i utviklingen av finmotorikken, utfordrer fantasien og kreativiteten, og gir morsom lek både alene og sammen med andre. La dem perle smykker og armbånd med smykkeperler, tråd og låser. Perle morsomme figurer og fargerike mønstre med strykeperler, og se hvordan deres kunstverk går fra løse perler til faste motiv. Bruk ferdige maler eller lage egne mønstre og se hvordan vannperlene smelter sammen i kontakt med vann. Lek med perler er en morsom og allsidig hobby, der barna kan være kreative, samtidig som de utvikler viktige ferdigheter.

Skap uendelig med design ved hjelp av smykkeperler, strykeperler eller vannperler, og se hvordan det skapes kreative prosjekter ved hjelp av maler og instruksjoner eller ved å la fantasien løpe løpsk. Felles for perleprosjektene uavhengig av om det er tråd, vann eller strykejern inn i bildet - prosjektene kan perles og endres i det uendelige helt frem til perlene møter vannet, varmen eller knuten knytes igjen.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.