Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Auto-Lift Expressway Track - bilbane med 5 metallbiler inkludert

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 593,-
På lager
SKU
08195-10
   

Klargjør bilene dine og se dem skyte fart i bilrampen. Denne kule Auto-Lift Expressway-bilbanen fra Hot Wheels lar to og to biler kjøre om kapp, men pass på så de ikke kollidere med hverandre. Bruk den automatiske heisen til å få to og to biler helt opp til toppen for å la de kjøre om kapp ned igjen. Bilbanen kan kobles til andre Hot Hot Wheels bilbaner for å skape unike og større bilbaner. 

Dette bilbane settet fra Hot Wheels kommer med 5 Hot Wheels metallbiler og du kan starte kappkjøringen med en gang. 

Inneholder:

  • Hot Wheels bilbane 
  • 5 Hot Wheels metallbiler 

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR20 batterier (ikke inkludert) 
  • Mål: 6 x 66 x 38 cm (LxBxH) 
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellFXN21
EAN887961696035
MerkeHot Wheels
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.