Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels City Battling Creature Transports - Hai og drage transportbiler - med 10 metallbiler

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
04218-107
   

Hot Wheels City Battling Creature lekesettet har de ultimate transportbilene for en morsom kjøretur. Settet har to transportbiler, Shark Chomp - transportbilen som plukker opp alle bilene med kjeven sin og lagrer dem i magen, mens Dragon Launch - transportbilen lagrer bilene i magen og ut gjennom munnen. Begge transportbilene kan lagre fem biler hver og har kule bevegelige kjever og rullende hjul. Med settet følger det også med 10 Hot Wheels metallbiler. 

Inneholder: 

  • 1 Hot Wheels Shark Chomp - transportbil 
  • 1 Hot Wheels Dragon launch - transportbil
  • 10 Hot Wheels metallbiler

Detaljer: 

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGVH88
EAN0887961927061
MerkeHot Wheels
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.