Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels City Battling Creature Transports - Hai og drage transportbiler - med 10 metallbiler

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 594,-
Medlemspris 444,-
På lager
SKU
04218-107
   

Hot Wheels City Battling Creature Transports lekesett inneholder 2 kule transportbiler med bevegelige kjever og tøffe detaljer, samt 10 Hot Wheels biler som kan oppbevares i de to transportbilene.

Hot Wheels City Battling Creature lekesettet har de ultimate transportbilene for en morsom kjøretur. Settet har to transportbiler, Shark Chomp - transportbilen som plukker opp alle bilene med kjeven sin og lagrer dem i magen, og Dragon Launch - transportbilen som oppbevarer bilene i magen og deretter sender dem ut gjennom munnen. Begge transportbilene kan lagre fem biler hver og har kule bevegelige kjever og rullende hjul. I tillegg til de to transportbilene følger det også med 10 Hot Wheels metallbiler i 1:64 skala, slik at leken kan sette i gang med det samme. 

Inneholder: 

  • Hot Wheels Shark Chomp - transportbil 
  • Hot Wheels Dragon launch - transportbil
  • 10 Hot Wheels metallbiler

Detaljer: 

  • Mål eske: ca. 54 x 32 x 10 cm (LxBxH)
  • Målestokk bil: 1:64 skala
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGVH88
EAN0887961927061
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.