Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels City Mega Garage - stort parkeringshus til 35+ biler - 1 bil inkludert

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 742,-
På lager
SKU
03216-217
   

Hot Wheels City Mega Garage med svingende karusell som sender bilene til rampen på toppen. Parkeringshuset har plass til over 35 biler og kommer med 1 Hot Wheels metallbil inkludert.

Hot Wheels Mega Garage er et stort parkeringshus lekesett til dine Hot Wheels metallbiler. Karusell garasjen har plass til 35+ biler i tillegg til en hårreisende utforbakke hvor to biler kan kjøre om kapp mot hoppet i bunn. Fyll opp karusellen med biler mens du sveiver i håndtaket for å la karusellen gå rundt. Når den er fylt opp kan du la to og to biler sette utfor i bakken og kjøre om kapp ned til hoppet. Hvilken bil kommer først? 

Nede i bunnen kan bilene kjøre innom verkstedet eller kanskje de må fylle litt på tanken før de gjør seg klare til å kjøre om kapp.  Garasjen har også et håndtak på toppen slik at det er enkelt å rydde og frakte med seg rundt.  

  • Stort parkeringshus med plass til 35+ biler
  • Oppbevar biler i den svingende karusellen, og sveiv dem til toppen av tårnet
  • Utforbakke med to baner for kappkjøring ned fra garasjen

Dette Hot Wheels lekesettet gir påfyll til fantasien og tar deg med på en spennende reise full av tøffe funksjoner og med en Hot Wheels metallbil inkludert. Settet kan kobles til andre Hot Wheels bilbanesett slik at du kan lage din egen tilpasset verden av bilbaner og moro.

Inneholder:

  • Hot Wheels City Mega Garage - stort parkeringshus
  • Hot Wheels metallbil

Detaljer:

  • Mål bil: 1:64 skala
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellFTB68
EAN887961639872
MerkeHot Wheels
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.