Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hot Wheels City Ultimate Garage med 4 etasjer og 2 biler inkludert

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 1 476,-
Få igjen på lager
SKU
09182-220
   

Stor Hot Wheels City Ultimate Garage med 4 etasjer, dobbel loop og overraskende hai-angrep. Parkeringshuset har plass til opptil 90 biler, med 2 biler inkludert.

Denne stilige og store Ultimate garage fra Hot Wheels gir uendelige timer med actionfylt lek. Dette enorme lekesettet tilbyr parkering for hele 90 biler, har dobbel-loop, og et overraskende hai-angrep. Send bilene opp med heisen ved kun å trykke på en knapp og velg hvilken etasje bilene skal til, om det er til 2 etasje eller 4 etasje. Heisen har plass til 2 biler som du kan sende opp samtidig. 

Send bilene om kapp ned etasjen, og se de gjør et magisk stort hopp. Helt nederst kan du sende bilene i den store loopen ved å dra i spaken. I loopen kan det også kjøre to biler samtidig, hvilken bil kommer først igjennom? Du kan også sende bilen i loopen på nytt og la de kjøre igjennom haien, hvilken bil blir spist? I bunnen av garasjen kan bilene dra innom verkstedet for deretter å fylle på tanken, før de er klare for et nytt løp.  

Hot Wheels garasjen kan også kobles til andre Hot Wheels-sett. 

Inneholder:

  • Hot Wheels Ultimate garage
  • 2 Hot Wheels metallbiler

Detaljer:

  • Mål: 43 x 63 x 76 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellFTB69
EAN887961639902
MerkeHot Wheels
Ultimat Hot Wheels garasje med loop Ultimat Hot Wheels garasje med loop

Ta heisen

Heisen kan frakte 2 biler til toppen med et tastetrykk.

4 etajser og 2 metallbiler inkludert 4 etajser og 2 metallbiler inkludert

Haiangrep

Dobbeltsporet loop med overraskende haiangrep.

Med overraskende haiangrep og verksted Med overraskende haiangrep og verksted

Verksted

Fiks bilene og fyll opp tanken for nye spenningsløp.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.