Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Mario Kart 1:64 diecast lekebil - Luigi Mach 8

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
02216-264
   

Barn kan velge sin favoritt Mario Kart karakter og kappkjøre med Hot Wheels Mario Kart-biler. Bilene er i 1:64 skala og en replica av karakterer og biler fra det populære spillet. Utvid barnets fantasi når de velger sin favorittspiller blant de ikoniske fanfavorittene.

Kombiner spenningen fra Hot Wheels opptreden og gjenopplev stuntene, unngå farene og lås opp egenskaper med spennende historier med Mario Kart. Hver Mario Kart replica er kompatibel med Hot Wheels kjørebane (selges separat). Perfekt gave for små barn som elsker Mario Kart og vil ta del i denne superkule franchisen.

Inneholder:

  • 1 Hot Wheels® Mario Kart™ Luigi metallbil

Detaljer:

  • Skala: 1:64
  • Mål: 3,2 x 6,4 x 4,4 cm
  • Alder: fra 3 år

MERK: Kompatibel med Hot Wheels bilbane som blant annet Hot Wheels Mario Kart Mario Circuit Track Set

Produktdetaljer
ModellGBG27
EAN0887961714456
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.