Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Power Shift Raceway - motorisert bilbane med 5 biler inkludert

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 497,-
Medlemspris 397,-
Utsolgt
SKU
05205-48

Power Shift Raceway motorisert bilbane fra Hot Wheels med loop, launcher og booster, samt 5 Hot Wheels metallbiler inkludert.

Hot Wheels Power Shift Raceway med 5 biler inkludert introduserer fartsfylt action og moro i en loop-formet kjørebane med utskytningsrampe og booster. Se bilene bli skutt opp i den 39 cm store loopen med den motoriserte boosteren og se de kjøre opp og ned og rundt. Så mye racing moro på et sted! La flere biler kjøre sammen, men pass så de ikke krasjer. 

Med dette bilbanesettet følger det også med 5 Hot Wheels metallbiler, så det er bare å gjøre banen klar og sett i gang med kjøringen.

Inneholder:

  • Hot Wheels Power Shift Raceway - bilbane
  • 5 Hot Wheels metallbiler 
  • Motorisert booster

Detaljer:

  • Mål: 58 x 31 x 8 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 2 x D batterier
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellFCF18
EAN887961448887
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.