Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels RC minibil - 2.4 GzH -21 cm lang - kompatibel med Hot Wheels bilbaner

-56%

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 342,-
56%
Du sparer: 192,-
Utsolgt
SKU
12222-9

Hot Wheels står for noen av de mest ikoniske minibilene, og nå kommer den klassiske småbilen i en radiostyrt versjon. Kjør på en av Hot Wheels bilbanene eller sett av gårde på stuegulvet. Bilen kommer med fjernkontroll og baneadapter slik at den enkelt kan skifte mellom underlag som gulv og bilbane. Den enkle ladeporten gjør ladingen rask og ukomplisert. Bilen kommer i mange ulike farger og varianter, og hvilke du mottar er en overraskelse.

Inneholder:

  • Hot Wheels småbil
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Mål: ca 21 cm lang
  • Skala 1:64
  • Batteribehov: 4 AA batteri (følger ikke med 1 3.7V LiPo-batteri (følger med)
  • Alder: fra 5 år

MERK: bilen kommer i ulike versjoner, hvilken du får er en overraskelse

Produktdetaljer
ModellGWB95
EAN887961936339
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.