Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Sky Crash Tower - 80 cm høyt motorisert kjørebane med parkering - 1 bil inkludert

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
07206-124
   

Sky Crash Towers fra Hot Wheels er designet for det ultimate motoriserte krasj og racing spenning med et 80 cm høyt tårn. Gi bilene dine en boost opp til himmels, og se et kult hopp og det mest episke krasjet noensinne. Tårnet tilbyr parkering til mer enn 20 biler, og et oransje spor med flere loops gir en utrolig stunt action med motorisert booster for å utnytte konkurransen og forbedre ferdigheter. Flere biler kan kjøre samtidig, bare legg til flere og flere for å skape det mest episke krasjet!

Banen kan enkelt pakkes sammen når du er ferdig med å kjøre og du kan frakte det med deg, brett sammen banen og løft den opp med håndtaket. Dette lekesettet kan også kobles til andre Hot Wheels baner hvor du kan lage din helt egen Hot Wheels verden.  

  • Flere biler kan kjøre samtidig for større krasj fare
  • Banen kan lagre opp til 20 biler i garasjen 
  • Motorisert booster for å gi fart til bilene 

Inneholder:

  • Hot Wheels Sky Crash Tower - Motorisert bilbane 
  • 1 Hot Wheels metallbil 

Detaljer:

  • Mål: 80 cm (H)
  • Batteribehov: 4 x D-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 5 år

MERK: Virker best med vanlige 1:64 skala sportsbiler eller sedaner.

Produktdetaljer
ModellGJM76
EAN887961813968
MerkeHot Wheels
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.