Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Spinwheel Challenge bilbane med 1 Hot Wheels bil inkludert

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 496,-
Få igjen på lager
SKU
05205-84
   

Dette spennende Hot Wheels-lekesettet inkluderer alt barn trenger for å teste kjøreegenskaper med høy ytelse. Med spinnehjulet, to utskytere og to biler inkludert, kan barna utfordre seg selv og hverandre til å skyte ut bilene i banen. Sus gjennom spinnehjulet og slå poengklaffene på hjulet for å hanke poeng. Høyeste poengsum vinner.

Dette Hot Wheels lekesettet hjelper barnet med å utvikle motoriske ferdigheter, timing og konkurranseånd.

Inneholder:

  • Hot Wheels Spinwheel Challenge bilbane
  • 1 Hot Wheels bil 

Detaljer:

  • Mål: 100 x 61 x 31 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellGJM77
EAN887961813975
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.