Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Spinwheel Challenge bilbane med 1 Hot Wheels bil inkludert

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
05205-84
   

Dette spennende Hot Wheels-lekesettet inkluderer alt barn trenger for å teste kjøreegenskaper med høy ytelse. Med spinnehjulet, to utskytere og to biler inkludert, kan barna utfordre seg selv og hverandre til å skyte ut bilene i banen. Sus gjennom spinnehjulet og slå poengklaffene på hjulet for å hanke poeng. Høyeste poengsum vinner.

Dette Hot Wheels lekesettet hjelper barnet med å utvikle motoriske ferdigheter, timing og konkurranseånd.

Inneholder:

  • Hot Wheels Spinwheel Challenge bilbane
  • 1 Hot Wheels bil 

Detaljer:

  • Mål: 100 x 61 x 31 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellGJM77
EAN887961813975
MerkeHot Wheels
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.