Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Rapid Launcher - utskytningsbane for lekebiler

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 195,-
På lager
SKU
08172-75
   

Episke spenninger er rette ordet for å beskrive Hot Wheels Track Builder System Rapid Launcher - utskytningsbane for lekebiler. Gi rampen en hastighetsøkning når du kobler det til eksisterende sett for å utvide rampen din.

Send bilene gjennom luften i høy hastighet og se hvem som skyter bilen sin lengst. Med denne utskytningsrampen fra Hot Wheels er mulighetene uendelige og konkurransenivået skyhøy.Rapid Luncher kan dessuten skyte ut 4 biler av gangen (kjøpes separat. En bil medfølger rampen).

Innhold: 

  • Hot Wheels Track Builder System Rapid Launcher - utskytningsbane for lekebiler 
  • Hot Wheels bil

Detaljer:

  • Mål: L15 x B8 x H14 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDWW94
EAN887961390353
MerkeHot Wheels
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.