Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Track Builder Speed Clamp Pack - Stuntbane med 1 bil

-35%

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
35%
Kampanjepris 126,- Vår lavpris: 194,- Du sparer: 68,-
På lager
SKU
11206-15
   

Klar, ferdig, bygg! Bygg drømmebanen med Hot Wheels Track Builder. Denne pakken er perfekt for stuntdelen og hjelper barn med å heve banen for det ultimate stuntoppvisning. Start racing med et stunt eller bygg inn i midten av en kjørebane for en større utfordring. Banens startbase har en klemme-mekanisme som gjør den enkel å fest til en hvilken som helst flate, som bord, stol eller en hylle.

Denne pakken er en del av flere Hot Wheels Track Builder pakker (selges separat), kombinere med andre pakker for enda mer moro!

Innhold:

  • 1 startbase
  • 4 banedeler
  • 4 banefester
  • 1 bil

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGLC92
EAN887961836752
MerkeHot Wheels
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.