Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels ultimate garage lekesett

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1443,-
På lager
SKU
09182-220
   

Ultimate garage fra Hot Wheels gir uendelige timer med actionfylt lek. Dette enorme lekesettet tilbyr parkering for hele 90 biler, har dobbel-loop, og et overraskende hai-angrep.

Send bilen opp heisen ved kun å trykke på en knapp. Kjør om kapp ned etasjene, og gjør magiske hopp. I bunnen av garasjen kan barna stille opp bilene sine, fylle på tanken, før de er klare for et nytt løp.

Garasjen har også ble tilkoblingspunkter for andre Hot Wheels-sett.

Inneholder:

  • Hot Whells Ultimate garage
  • 2 Hot Wheels-lekebiler

Detaljer:

  • Mål: 43 x 63 x 76 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellFTB69
EAN887961639902
MerkeHot Wheels
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.