Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Ultimate Garage - med 36 parkeringsplasser og 5 plan

-41%

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
41%
Kampanjepris 876,- Vår lavpris: 1476,- Du sparer: 600,-
På lager
SKU
04205-66
   

Denne Hot Wheels garasjen har 5 plan, 36 parkeringsplasser, 8 lekesoner, 2 heiser og lys og lyd. Kjør om kapp ned den bratte utforkjøringen, ta heisen opp til ønsket plan eller fyll diesel i pumpen på nederste nivå. Mulighetene er mange og Garasjen enorm. Dette blir wroom-tastisk!

Lekesettet kommer med 5 Hot Wheels kjøretøy og et Hot Wheels helikopter. Helikopteret venter bare på lyssignalet på sin plattform. Lyset signaliserer at det er klar bane og tid for redningsoppdrag. Se hvilken bil som er den raskeste i side-ved-side banen og kjør om kapp ned spiralen. Dette er den ultimate parkeringen for dine Hot Wheels biler.

Innhold:

  • Hot Wheels Ultimate Grarage
  • 5 x Hot Wheels biler
  • Hot Wheels helikopter

Detaljer:

  • Parkeringsplasser: 36
  • Mål: L78 x B17 x H50 cm
  • Batteribehov: 3 x C batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellCMP80
EAN0887961162776
MerkeHot Wheels
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.