Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Ultimate Garage 2020 - 90 cm høyt garasjehus med plass til 100+ biler - med 2 biler i 1:64 skala

-28%

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

28%
Kampanjepris 895,- Vår lavpris: 1243,- Du sparer: 348,-
På lager
SKU
07206-122
   

Dette garasjehuset fra Hot Wheels er virkelig et imponerende tilskudd til Hot Wheels-samlingen din, med flere spennende funksjoner og plass til over 100 biler! Garasjen er hele 90 cm høy og har en bevegelig t-rex for ultimat lek og innlevelse. T-rex vil jage etter deg, mens du racer ned kjørebanen. 

Ta bilene hele veien opp ved hjelp av den manuelle heisen, med plass til to biler. Kjør om kapp ned garasjens mange etasjer. Bilene som følger med er i 1:64 skala, og settet har flere tilkoplingspunkt som gjør det kompatibelt med andre sett fra Hot Wheels (selges separat).

Innhold:

  • 1 x Hot Wheels garasjehus
  • 2 x Hot Wheels biler

Detaljer:

  • Høyde: 90 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellGJL14
EAN887961813425
MerkeHot Wheels
Alder5, 6, 7, 8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.