Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

iKnow 2.0 - familiequiz

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
07182-16
   

I dette innovative trivia-spillet svarer spillerne på spørsmål fra fire forskjellige kategorier, mens de andre spillerne vedder på om svarene deres er riktige eller ikke. Men det er en vri - hvis du tror du vet bedre, kan du prøve å ta noen poeng til deg selv også.

Kommer med spørsmål som er enkle for en aldersgruppe, men som er en morsom utfordring for andre. Nytt spill, perfekt for hele familien. I dette spillet kan du vinne ved å kjenne de andre spillerne.

  • Alder: fra 12 år
  • Antall spillere: 2 - 6
  • Spilletid: fra 30 min
Produktdetaljer
Modell55109
EAN6416739551098
MerkeTactic
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.