Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Intex Krystal Clear saltvannsystem - 220V elektronisk system

Intex basseng, bassengtilbehør, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr

Intex har i over 40 år produsert basseng, oppblåsbare leker, badeleker og svømmeutstyr av høy kvalitet. Innovative produkter, flott design - morsomme leker for hele familien. Alle Intex produkter som oppblåsbare basseng, rammebasseng, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr gjennomgår en intensiv kontrollprosess før de slippes til forbruker. Intex selges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden 

Vår lavpris: 1647,-
Utsolgt
SKU
6941

Med Intex Krystal clear saltvannssystem slipper unødvendig bruk av klor og andre kjemikalier i barnas basseng. Bassengvannet ditt blir desinfisert i to trinn, det produseres et uoppdaget nivå av naturlig og trygg klor når miljøvennlig salt blir tilsatt bassengvannet og passerer gjennom en titan-elektrolytisk celle under filtreringsprosessen. Vannet blir rent uten den særegne klorlukten. Så, ved hjelp av ECO-prosessen, blir vannmolekylene delt i kraftige oksidanter som ødelegger organiske bakterier og alger. Disse kraftige oksidantene, kombinert med naturlig klor sørger for en kraftig og svært effektiv rens av ditt bassengvann. 

Under installasjon av saltvannssystemet oppløses en oppmålt mengde salt i bassengvannet. Vannet sirkuleres deretter igjennom systemet, og det produseres naturlig klor som løses opp i badevannet. Klor dreper alger og bakterier. 

  • OBS! Krever filterpumpe eller sandfilterpumpe med pumpekapasitet på 2650 - 11355 liter i timen. (ikke inkludert) (passer ikke med 28646)
  • Kraftig frittstående saltvannsystem
  • Naturlig eliminering av bakterier, alger og andre forurensninger
  • Rent vann med nesten ingen innsats eller vedlikehold
  • For basseng over bakken opptil 26 500 liter
  • Salt som anbefales er vanlig bordsalt uten jod: ca 3kg pr 1000 ltr (kjøpes i din lokale matbutikk)

Inneholder: 

  • Intex Krystal Clear saltvannsystem - 220V

Detaljer:

  • Mål: 29 x 42 x 34 cm

Vi anbefaler at du leser nøye igjennom instruksjonene før bruk, slik at du får en best mulig vannkvalitet til ditt basseng!

 

 

Produktdetaljer
Modell26668
EAN6941057408293
MerkeIntex
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.