Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Intex Silicon Aqua Sport Swim Set - dykkermaske og snorkel - 14 år - blå

Intex basseng, bassengtilbehør, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr

Intex har i over 40 år produsert basseng, oppblåsbare leker, badeleker og svømmeutstyr av høy kvalitet. Innovative produkter, flott design - morsomme leker for hele familien. Alle Intex produkter som oppblåsbare basseng, rammebasseng, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr gjennomgår en intensiv kontrollprosess før de slippes til forbruker. Intex selges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden 

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
11195-48
   

Opplev gleden av å snorkle med Intex Silicon Awua Swim set! Med dette snorkelsettet fra Intex kan du oppleve den fascinerende verden under vannoverflaten på en enkel og grei måte. Dykk hodet under vann og se klart gjennom dykkermasken, og pust enkelt gjennom snorkelen. 

  • 180 grader visjonsfelt
  • Silikonramme for bedre passform og lekasjehindring
  • Ergonomisk munnstykke i myk silikon
  • Splash proof guard forhindrer vann i snorkelen

Dykkermasken har en singel-linse og en tilleggs-linse på siden. Dette gjør at du er i stand til å se 180 grader under vann. Glasset i brillene er dessuten forsterket, noe som fører til at de tåler mer og gir brukeren klarere sikt. Brillene er innrammet med en myk silikonramme som gir bedre passform og forhindrer lekkasje av vann inn i brillene. Masken har en justerbar stropp i silikon som enkelt strammes eller slakkes etter hodets omkrets.

For den optimale snorkleopplevelsen kan du bruke Hyper-Flow snorkelen som følger med. Snorkelen festes enkelt på dykkermasken, og har et ergonomisk utformet munnstykke i myk silikon. En splash proof guard hindrer at det kommer vann ned i snorkelen.

Inneholder:

  • Intex Silicon Aqua Sport dykkermaske
  • Intex Hyper-Flow Sr. snorkel

Detaljer:

  • Farge: blå
  • Latexfri
  • Alder: fra 14 år
Produktdetaljer
Modell55962
EAN6941057403496
MerkeIntex
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.