Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

JIPY Bankebrett i tre - rosa

Solide og tidløse treleker til de minste barna fra Jipy!

La barnet oppdage nye former, farger og lyder gjennom leken med Jipys kolleksjon av treleker. Jipy tilbyr solide og tidløse produkter som klosser, bankebrett, leketog og mye mer. Morsomt å leke med og fine å se på, takket være myke, rolige farger. Perfekt for de minste barna i deres utvikling av motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av form og farge og øye-hånd koordinasjon.

Vår lavpris: 137,-
På lager
SKU
09206-115
   

Klassisk bankebrett i tre i nydelige nyanser av rosa fra JIPY. Bankebrettene har to rader med fire pinner på hver som barnet kan more seg med å slå ned med hammeren. Perfekt motorisk leketøy, som skaper mye glede. Når alle pinnene er slått ned kan brettet enkelt snus og man kan starte på nytt igjen.

Innhold:

  • 1 x Jipy bankebrett

Detaljer:

  • Materiale: tre
  • Alder: fra 18 mnd

La barnet oppdage nye former, farger og lyder gjennom leken med Jipys kolleksjon av treleker. Jipy tilbyr solide og tidløse produkter som klosser, bankebrett, leketog og mye mer. Morsomt å leke med og fine å se på, takket være myke farger. Perfekt for de minste.

Merk: Finnes også i blå

Produktdetaljer
Modell415-0031
EAN8710124139310
MerkeJIPY
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.