Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

JIPY koseklut deluxe hund - rosa

Solide og tidløse treleker til de minste barna fra Jipy!

La barnet oppdage nye former, farger og lyder gjennom leken med Jipys kolleksjon av treleker. Jipy tilbyr solide og tidløse produkter som klosser, bankebrett, leketog og mye mer. Morsomt å leke med og fine å se på, takket være myke, rolige farger. Perfekt for de minste barna i deres utvikling av motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av form og farge og øye-hånd koordinasjon.

Vår lavpris: 97,-
På lager
SKU
09206-106
   

Denne søte, myke kosekluten fra Jipy med hundehode vil garantert falle i smak hos de minste. Kluten har rosa detaljer og knuter i endene som babyen kan tygge på for å beroligge kløende gommer. Perfekt leke til å berolige de små.

Innhold:

  • 1 Jipy koseklut

Detaljer:

  • Alder: fra 0 mnd.

Plysjleker fra Jipy er laget av forskjellige typer strukturerte tekstiler. Ikke bare morsomme og trygge å leke med, men også en flott måte for babyen din til å utforske sine sanser og utvikle deres motoriske ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell401-6346
EAN8710124135619
MerkeJIPY
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.