Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder 03051 John Deere med frontlaster

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 412,-
På lager
SKU
276
   

Bruder John Deere traktor med avtagbar frontlaster. En detaljrik og autentisk traktor av høy kvalitet med en fungerende frontlaster som også kan tas av. Panseret kan åpnes og traktoren har en smart kobling til redskap både foran og bak. På den måten kan man koble på annet utstyr for mer kreativ lek. Trekkekoblingen er høydejusterbar, og passer derfor til et bredt utvalg av tilleggsprodukter.

Inneholder:

  • Bruder John Deere traktor 03051
  • Avtakbar frontlaster

Detaljer:

  • Mål: 44 x 17,5 x 20,5 cm
  • Skala 1:16
  • Høydejusterbart feste bak
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell03051
EAN4001702030513
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.