Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Jurassic World Dominion Extreme Damage - Owen & Velociraptor 'Blue' - lekesett med dinosaur og 2 figurer

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Medlemspris 249,90 30%
Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
06227-184
   

Bli med og spill ut spennende actionscener inspirert av Jurassic World Dominion med dette Extreme Damage lekesettet med en Velociraptor dinosaur og to figurer. Gjengi spenningen med Blue, Owen og skurken Delacourt!

Lekesettet er laget i en minimert skala for at størrelsesforholdene skal være nøyaktige i størrelsen til hverandre. Figurene har en dramatisk posering som er med på å forsterke dramatikken og spenningen fra filmen. Dinosauren Blue har ekstreme kampskader på kroppen som vitner til utrolige kamper, - bare trykk på knappen for å avdekke skadene!

For utvidet actionmoro kan du skanne DNA-koden med en smartenhet og låse opp kule AR-opplevelser i gratisappen Jurassic World Facts.

Inneholder:

  • Velociraptor dinosaur
  • Owen og Delacourt figurer
  • Kniv

Detaljer:

  • Skala: ca. 1:10
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGWN25
EAN0887961943818
MerkeJurassic World
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.