Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Jurassic World Dominion Extreme Damage Roarin' Allosaurus - interaktiv dinosaur med lyd og bevegelse - 45 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Medlemspris 292,20 40%
Vår lavpris: 487,-
På lager
SKU
06227-177
   

Den 45 cm lange Jurassic World Allosaurus dinosauren har ekstreme skader og et glefsende brøl.

Gjør deg klar for spenningsfylt action og eventyr inspirert av Jurassic World Dominion med Extreme Damage Roarin' Allosaurus actionfigur! Denne fryktinngytende dinosauren måler hele 45 cm i lengden og er klar for å møte enhver konflikt med bitebevegelser og et skremmende brøl. Intense dinokamper kan ende i store skader og denne dinosaurfiguren har blitt skadd. Skyv til side skinnet for å se det gapende hullet og avsløre ribbeina. Brekk ut beinene og kjenn de gummiaktige, rosa organene inni. 

Den realistiske dinosaurfiguren har bevegelige ledd, autentisk farge og tekstur og med kampskade tilbyr denne Allosaurus-dinosauren realistisk kamplek. Bring dinosauren ytterligere til live gjennom AR (Augmented Reality). Scan DNA-koden med smartenheten din og lås opp AR-opplevelsene og la barna studere dinosauren i gratisappen Jurassic World Facts app-en. En flott gave til dinosaurfans fra 4 år eller tilhengere av Jurassic World.

Inneholder:

  • Jurassic World Allosaurus dinosaur-figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 45 x 18 cm (LxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHFK06
EAN0194735041626
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.