Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Dino Escape Mega Destroyers Stegosaurus - dinosaur med bevegelser

-45%

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar deg med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Kampanjepris 175,- Vår lavpris: 317,-
45%
Du sparer: 142,-
Få igjen på lager
SKU
02217-192
   

Jurassic World Mega Destroyers Stegosaurus-figur som svinger på halen og bryter seg løs fra haleburet.

Gjør deg klar for spennende eventyr med Jurassic World Dino Escape! Denne store Mega Destroyer Stegosaurus dinosauren har avanserte angrepsegenskaper for mer realistisk lek. Aktiver dinosaurens angrep ved å trykke på en av platene på ryggen og se figuren svinge med halen som har fire pigger, og se den bryte fri fra haleburet. Med bevegelige ledd og realistisk dekorasjon er denne Stegosauren klar for både dino-action og utstilling. 

Perfekt gave for barn og fans av dinosaurer, actionlek og Jurassic World! Last ned Jurassic World Facts appen (Android og iOS) for mer dinosaur-moro. Appen lar deg scanne din dinosaur og se den komme til live, zoom inn på dinosauren, høre den brøle, lær morsomme dinosaurfakta og mer.

Inneholder:

  • Stegosaurus Mega Destroyer dinosaur - Stegosaurus
  • Halebur

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 x 18 cm (LxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGWD62
EAN887961938593
MerkeJurassic World
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.