Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World mørkeblå ryggsekk med frontlomme og justerbare stropper - 31 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar deg med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
08224-23
   

Med denne mørkeblå Jurassic World ryggsekken vil barnet ditt glede seg til å gå til barnehagen. Denne barnehagesekken har et motiv av Tyrannosaurus Rex på forsiden, og har to separate rom. Sekken har et romslig hovedrom med glidelås, og en praktisk lomme foran som også kan åpnes og lukkes med glidelås. Skulderstroppene kan justeres og tilpasses barnet slik at ranselen sitter behagelig på. Ryggsekken er stor nok til både matboks og drikkeflaske, eller til å ta med ekstra tøy eller annet på tur.

Inneholder:

  • Jurassic World ryggsekk med frontlomme

Detaljer:

  • Mål: ca. 31 x 25 x 10 cm (HxBxD)
  • Farge: blå
  • Materiale: polyester
Produktdetaljer
ModellJURP7601
EAN4043946295709
MerkeJurassic World
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.