Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Karibiens Gull familiespill - finn kartet, samle på perler og dykk etter verdens største skatt!

-68%

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

68%
Kampanjepris 90,- 285,- Du sparer: 195,-
På lager
SKU
03202-136
   

Karibiens Gull er det morsomme og spennende familiespillet hvor hele familien drar på skattejakt. Dere befinner dere i det Karibiske hav for å lete etter den myteomspunne gullskatten som sank med skipet San Josè i 1708. For å kunne dykke etter skatten må dere finne kartbiter og perler. Dette er en kamp om tiden, for det er hele tiden mulig at noen andre kommer frem først. Dessuten er hovet fullt av grådige pirater som er veldig interessert i pengene deres. Lykke til på denne eventyrlige skattejakten!

Inneholder:

  • Karibiens Gull familiespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: ca 30 min
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell610230
EAN7317446102308
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.