Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Karsten og Petra Frøken Kanin bamse - 18 cm

Karsten og Petra, kosedyrene Løveungen og Frøken Kanin

Barna blir kjent med bestevennene Karsten og Petra gjennom bøker, barne-TV og film. Sammen med kosebamsene Løveungen og Frøken Kanin drar de på spennende eventyr, som spesielt barn i barnehagealder kjenner seg godt igjen i. Bamsene får bli med i barnehagen og på tur, og når de er alene eller sammen med Karsten og Petra våkner de til liv. De kan snakke, bevege seg og elsker å bli med på det som skjer. La barna gjenskape historier de husker fra bøkene, serien eller filmene, eller la dem skape sine helt egne eventyr med leker fra Karsten og Petra.

Vår lavpris: 175,-
Få igjen på lager
SKU
7555
   

Kosebamsen Frøken Kanin kjent fra de populære barnebøkene, og etter hvert filmer og Barne-Tv serien om barnehagebarna Karsten og Petra. Frøken Kanin blir rett som det er med i ryggsekken til Petra når hun skulle i barnehagen. Nå kan du få din egen søte og myke Frøken Kanin-kosebamse på ca. 18 cm.

Inneholder:

  • Frøken Kanin kosebamse

Detaljer:

  • Mål: ca. 18 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell112401
EAN7027260024013
MerkeKarsten og Petra
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.