Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Karsten og Petra Løveungen bamse - 28 cm

Karsten og Petra, kosedyrene Løveungen og Frøken Kanin

Barna blir kjent med bestevennene Karsten og Petra gjennom bøker, barne-TV og film. Sammen med kosebamsene Løveungen og Frøken Kanin drar de på spennende eventyr, som spesielt barn i barnehagealder kjenner seg godt igjen i. Bamsene får bli med i barnehagen og på tur, og når de er alene eller sammen med Karsten og Petra våkner de til liv. De kan snakke, bevege seg og elsker å bli med på det som skjer. La barna gjenskape historier de husker fra bøkene, serien eller filmene, eller la dem skape sine helt egne eventyr med leker fra Karsten og Petra.

Vår lavpris: 257,-
Få igjen på lager
SKU
3798
   

Kosebamsen Løveungen kjent fra de populære barnebøkene av Tor Åge Bringsvær, og etter hvert filmer og NRK Barne-Tv serien om barnehagebarna Karsten og Petra. Løveungen er rett som det er med i ryggsekken til Karsten når han skal i barnehagen, og de to er gode venner. Nå kan du få din egen søte og myke Løveungen-kosebamse på ca. 28 cm.

Inneholder:

  • Løveungen kosebamse

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell112403
EAN7027260024037
MerkeKarsten og Petra
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.