Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Keel Toys svart og hvit Border Collie hundebamse - 32 cm

Keel Toys - kosebamser og kosedyr

De myke, klassiske, kosete bamsene fra Keel Toys blir fort barnets bestevenn. Velg blant et stort utvalg av klassiske kosedyr formet som husdyr og ville dyr som barnet kjenner, eller velg et av de fargerike dyrene eller fantasidyr som en enhjørning. Kosebamsene fra Keel Toys er myke, store eller små, klassiske dyr eller dyr med morsomme detaljer og farger.

Vår lavpris: 238,-
Få igjen på lager
SKU
08206-31
   

Si hallo til denne søte Border Collie-valpebamsen fra Keel Toys! Bamsen er 32 cm lang med myk hvit og svart kropp av høy kvalitet. Hunden har store, blå øyne med mørke øyelokk og svart støpt nese. Bamsen er har bønne-fyll i hver pote og nedre halvdel. Border Collie er en intelligent og sosial hund med høyt aktivitetsnivå, og er skapt for å kunne gjete flere timer om dagen. Kosedyret blir fort en trofast og myk følgesvenn til barnet.

Inneholder:

  • 1 Border Collie-bamse

Detaljer:

  • Mål: 32 cm
  • Vaskes kun for hånd
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellSD2523
EAN5027148025233
MerkeKeel Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.