Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Keenway kjøreskole med lyd for barn - fra 18 mnd+

Keenway - morsomme aktivitetsleker til barn

Keenway produserer innovative, sikre og rimelige leker av høy kvalitet til baby og barn. Aktivitetsleker, leker med lys og lyd, gå-vogner, leker til rollelek, og musikkleker, utvalget er stort og lekene underholder og engasjerer barna.

Vår lavpris: 287,-
På lager
SKU
5367
   

Keenway kjøreskole med lyd for barn er en morsom aktivitetsleke for de minste. Styr, tut, trykk og hør morsomme lyder og musikk.  

Kjøreskolen fra Keenway har bevegelig ratt, girspak, tute og spak. Og det blir ekstra morsomt med alle lydene! La barnet se i speilet for gjenkjennelse, trykke på knappene for morsomme lyder og musikk og styre med rattet. Trykk inn knappen på rattet og lyden av et bilhorn spilles av. Sett på nødblinken når det oppstår en situasjon og sett i revers for å bakke. 

En morsom leke som hjelper barnet med å utvikle motoriske egenskaper, så vel som den trigger nysgjerrigheten og sanseutviklingen hos de små håpefulle sjåførene.

Tut tut, her kommer jeg!

Inneholder:

  • Keenway kjøreskole

Detaljer:

  • Batteribehov: 3xAA (inkludert)
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell13701
EAN008521137014
MerkeKeenway
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.