Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kid Made Modern Mystic Jewelry Kit - hobbysett med 335 perler

Kid Made Modern - hobbysett og kreative leker til barn

Kid Made Modern ønsker å inspirere barn, og foreldre, til å bruke fantasien og være kreative. Produktene kombinerer nyskapende design med høy kvalitet, de er miljævennlige og inneholder materialer som har gjennomgått strenge sikkerhetstester. Kid Made Modern benytter seg aldri av blisterpakninger, unngår bruk av tradisjonell plast i emballasjen og velger heller maisbaserte løsninger.

Vår lavpris: 150,-
På lager
SKU
05206-112
   

Inspirert av det magiske, mystiske og glinsende, dette hobbysettet har alt den spirende designeren trenger for å lage vakre smykker og tilbehør til seg selv og venner.

Dette settet fra Kid Made Modern er perfekt for alle ferdighetsnivå, både for nybegynnere og mer erfarne hobby-entusiaster. Dette smykkelagingssettet inneholder flere ulike perler og tråd i mange varianter, slik at du kan lage flotte smykker, armbånd og lignende. Slipp fantasien løs og lag dine helt egne drømmende design. For å enkelt holde styr på hobbysakene dine, kan du oppbevare perleutstyret i den smarte og dekorative stjerneesken. Hobbysett er en fin aktivitet for regnværsdager eller som rolig aktivitet for vennegjengen.

Inneholder:

 • 335 perler
 • 6 amuletter
 • 3 anheng
 • 4 bånd
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Alder: fra 6 år
  Produktdetaljer
  ModellK535
  EAN815219029649
  MerkeKid Made Modern
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.