Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kiddieland Disney Princess magisk gå-bil

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 477,-
På lager
SKU
08172-13
   

Med blinkende krone og magisk musikk, passer denne Disney Princess Ride-on fra Kiddieland perfekt til din lille prinsesse. Trykk på de forskjellige knappene og hør de magiske lydene og musikken. Spill og lag egne melodier med tangentene på instrumentbrettet.

  • Alder: fra 12 mnd
  • Batteribehov: 3 x AA
  • Maksvekt: ca 20 kg
Produktdetaljer
Modell54809
EAN661148548092
MerkeDisney Princess
Alder0, 1, 2
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.