Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

KidKraft Savannah - dukkehus i tre inkl. 14 møbler

KidKraft - store dukkehus og lekekjøkken i tre.

KidKraft her et mål om å bringe glede og latter til barn, gjennom å la dem lære. Barna starter tidlig med rollelek, de leker familie med dukker, lager mat på kjøkkenet eller skaper situasjoner de kjenner fra hjemmet med dukkehus. Lek med ulike roller gir både trening og læring til barnet, og i samarbeid med andre barn finner de ut av ulike situasjoner og historier. KidKraft produserer flotte, store og detaljerte dukkehus i tre, kjøkken med en rekke funksjoner og tilbehør - dette er leker som kan underholde barna i flere timer. Det er god plass slik at flere barn kan leke samtidig og samarbeide om leken, eller slik at de mindre barna kan leke ved siden av hverandre.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1547,-
På lager
SKU
14614
   

KidKraft Savannah dukkehus er et av de mest elegant dukkehusene som finnes!

Det er dekorert som en klassisk villa fra Sørstatene. Dette flotte og glamorøse lekehuset kommer til å innby til timesvis med lek. Her kan du leke med dukker på inntil 30 cm (Barbie dukker er 29 cm) og det innbyr til timesvis med morsom lek. KidKraft er kjent for sin gode kvalitet!

  • Leveres flatpakket (enkelt å montere)
  • Inkludert 14 dukkemøbler i pakken
  • 84x34x130cm (LxBxH) - er produktmålet ferdig oppsatt.

Anbefales for barn som er 3 år og eldre.

Produktdetaljer
Modell65023
EAN706943650233
MerkeKidKraft
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.