Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kid Made Modern Metallic Mash-Up - hobbysett med over 350 deler

Kid Made Modern - hobbysett og kreative leker til barn

Kids Made Modern ønsker å inspirere barn, og foreldre, til å bruke fantasien og være kreative. Produktene kombinerer nyskapende design med høy kvalitet, de er miljævennlige og inneholder materialer som har gjennomgått strenge sikkerhetstester. Kids Made Modern benytter seg aldri av blisterpakninger, unngår bruk av tradisjonell plast i emballasjen og velger heller maisbaserte løsninger.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 227,-
Få igjen på lager
SKU
01192-102
   

Skap en metallisk verden og mystiske skapninger med Kids Made Modern metal Mash-up hobby- og perlesett. La deg rive med å skap metalliske smykker, hårbøyler og mye mer. Din kunstnerspire vil elske å lage smykker og håndverksprosjekter med dette eksklusive settet. Det inneholder også alt du trenger for å bli inspirert. Enten det er ditt barns første møte med det å lage smykker eller de har mestret dette en stund, gir dette settet mange muligheter for læring og kreativitet.

Dette settet inneholder over 350 deler:

  • Perler
  • Paletter
  • Pom poms
  • Piperenserer i mange ulike farger
  • Tråder
  • Metalliske detaljer
  • Bæreveske/oppbaveringsboks med håndtak

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Kid Made Modern ønsker å inspirere barn, og foreldre, til å bruke fantasien og være kreative. Produktene kombinerer nyskapende design med høy kvalitet, de er miljævennlige og inneholder materialer som har gjennomgått strenge sikkerhetstester. Kids Made Modern benytter seg aldri av blisterokaninger, unngår bruk av tradisjonell plast i emballasjen og velger heller maisbaserte løsninger.

Produktdetaljer
Modell921-126
EAN815219022190
MerkeKid Made Modern
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.