Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kid Made Modern Sparkle Stash - perlesett med 350 deler

Kid Made Modern - hobbysett og kreative leker til barn

Kids Made Modern ønsker å inspirere barn, og foreldre, til å bruke fantasien og være kreative. Produktene kombinerer nyskapende design med høy kvalitet, de er miljævennlige og inneholder materialer som har gjennomgått strenge sikkerhetstester. Kids Made Modern benytter seg aldri av blisterpakninger, unngår bruk av tradisjonell plast i emballasjen og velger heller maisbaserte løsninger.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 242,-
På lager
SKU
01192-103
   

Skap en glitrende verden og mytiske skapninger med Kids Made Modern Sparkle stash hobby- og perlesett.

La deg rive med å skap glitrende smykker, hårbøyler og mye mer. Din kunstnerspire vil elske å lage smykker og håndverksprosjekter med dette eksklusive settet. Det inneholder også alt du trenger for å bli inspirert. Enten det er ditt barns første møte med det å lage smykker eller de har mestret dette en stund, gir dette settet mange muligheter for læring og kreativitet.

Dette settet inneholder over 350 deler:

  • Perler
  • Paletter
  • Pom poms
  • Piperenserer i mange ulike farger
  • Tråder
  • Glitrende detaljer
  • Bæreveske/oppbaveringsboks med håndtak

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Kid Made Modern ønsker å inspirere barn, og foreldre, til å bruke fantasien og være kreative. Produktene kombinerer nyskapende design med høy kvalitet, de er miljævennlige og inneholder materialer som har gjennomgått strenge sikkerhetstester. Kids Made Modern benytter seg aldri av blisterokaninger, unngår bruk av tradisjonell plast i emballasjen og velger heller maisbaserte løsninger.

Produktdetaljer
Modell921-127
EAN815219022206
MerkeKid Made Modern
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.