Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

KidzRobotix boks-robot - STEAM eksperimentsett for barn

-57%

KidzLabs - pedagogisk leketøy med vitenskapelige eksperimenter og lettmonterte, motoriserte eksperiment- og byggesett til barn

KidzLabs Har morsomme, pedagogiske vitenskapspakker og eksperimenter som inspirerer barn og unge til å stille spørsmål og undersøke det de lurer på. Settene fra KidzLabs baserer seg på STEM-prinsippene fra astronomi, biologi, kjemi, optikk, magnetisme og mye mer. 

KidsRobotix serien inneholder en rekke byggesett som er lette å montere, hvor barna kan skape motoriserte, mekaniske leker, samtidig som de lærer de grunnleggende prinsippene rundt mekanikk og roboter. Settene viser barna hvordan enkle motorer kan brukes til å skape en rekke effekter. Eksperimentsettene har sine unike design og forskjellige funksjoner som lærer barna mekaniske underverker. KidzRobotix utvikler barnas STEM-ferdigheter!

57%
Kampanjepris 75,- Vår lavpris: 175,- Du sparer: 100,-
På lager
SKU
03192-199
   

Lek og lær med KidzRobotix, og bygg en robot med en tom brusboks (følger ikke med) ved hjelp av dette boks-robot eksperimentsettet. Lag en vaggende, storøyd robot eller et skummelt robotmonster av en brusboks. Bokser er kule! Eksperimenter og lek frem en interesse for STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths).

Inneholder:

  • KidzRobotix eksperimentsett - Boks-robot

Detaljer:

  • Mål eske: 24 x 16,5 x 6,5 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell270530
EAN7317442705305
MerkeKidzLabs
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.