Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kindi Kids Fun Time Friends Bella Bow - dukke med blått hår og Shopkins tilbehør

-35%

Oppdag Kindi Kids verden! Et sted som handler om lek og det å få venner. Kindi Kids er de søteste førskolejentene noensinne. Disse bedårende dukkene er klare for morsom lek, og elsker å bli med på lek på deres magiske regnbue Kindi. Kindi Kids dukkene er fulle av liv, med glitrende øyne, vaklende hode, stilfulle klær og hår som du kan endre. Bli med Kindi Kids til et sted som handler om lek, se når deres Rainbow Kindi våkner til liv!

35%
Kampanjepris 245,- Vår lavpris: 378,- Du sparer: 133,-
På lager
SKU
02216-115
   

Kindi Kids "Fun Time Friends" er de søteste førskolebarn. Disse yndige små jentene er full av moro og lek, og elsker å gå på Rainbow Kinder - et sted hvor hver dag handler om leke sammen og få venner.

Denne Kindi Kid-dukken har en sløyfe fra topp til tå. Bella Bow er muligens litt stille av seg, men det er ikke fordi hun er stum, hun er bare så glad i å lytte. Hun er lutter øre helt til hun oppdager noe (som er det meste av tiden). Bella er en fantastisk vertinne og hun elsker å ha teselskap med hennes Shopkins. Det er så morsomt! Bella Bow er kledd i den søteste festkjole med en stor, rosa sløyfe i sateng. Hun har lyst blått hår med rosa striper som matcher hennes sløyfe. Ta henne opp og se Bella Bow komme til live.

Med store, rosa, glitrende øyne og et søtt hode som beveger seg. Bella er klar for barnehagen. Hennes søte, rosa sko kan tas av sammen med hennes klær. Sjekk ut hennes to søte Shopkins med magiske egenskaper for ekstra moro - en nydelig liten, rosa tekopp som Bella kan holde i hånden, og en matchende Shopkin tekanne. Tipp tekannen og se magisk te komme ut.

Bli med Bella Bow og hennes venner på Rainbow Kinder, en verden av fantasi og oppdagelser, hvor alt kommer til live. De klarer ikke vente på å ha en magisk dag med deg!

  • Kindi Kids Fun Time Friends dukke - Bella Bow
  • Dukken har hode som nikker når du løfter henne
  • Med to Shopkins tilbehør
  • Med avtagbare klær og sko

Inneholder:

  • 1 Kindi Kid Bella Bow dukke
  • 2 Shopkins tilbehør

Detaljer:

  • Høyde: ca. 25 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell50116
EAN630996501160
MerkeKindi Kids
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.