Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kindi Kids Pets - koalaen Teah med en tekopp

-38%

Oppdag Kindi Kids verden! Et sted som handler om lek og det å få venner. Kindi Kids er de søteste førskolejentene noensinne. Disse bedårende dukkene er klare for morsom lek, og elsker å bli med på lek på deres magiske regnbue Kindi. Kindi Kids dukkene er fulle av liv, med glitrende øyne, vaklende hode, stilfulle klær og hår som du kan endre. Bli med Kindi Kids til et sted som handler om lek, se når deres Rainbow Kindi våkner til liv!

38%
Kampanjepris 90,- Vår lavpris: 146,- Du sparer: 56,-
Få igjen på lager
SKU
03216-182
   

Møt de søteste nye kjæledyrene i Rainbow Kindi! Kjæledyrene har hvert sitt interaktive tilbehør som bringer dem til live, og de søte dyrene matcher en Kindi Kid. Teah matcher Kindi Kid Bella Bow med sine store, rosa, glitrende øyne og sløyfe-detalj. Det meste dreier seg om hvile for denne koalaen, men en ting vekker henne opp fra sin søte søvn og det er favoritt-teen Eucalyptus!

Teah kommer med en Shopkin-tekopp. Gi henne en sipp fra koppen for å vekke henne opp. Klar for å sove? Stryk Teah på hodet for å se øynene lukke seg.

Inneholder:

  • 1 Kindi Pets koala Teah
  • 1 Shopkin tekopp

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell50112
EAN630996501122
MerkeKindi Kids
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.