Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Kindi Kids storesøster Pearlina - dukke med rosa hår - 28 cm

-31%

Kampanjepris 225,- Vår lavpris: 324,-
31%
Du sparer: 99,-
På lager
SKU
03216-178
   

Yay, la oss leke! Kindi Kids er de søteste, små jentene. Pearlina er en yndig liten jente full av lek og moro. Plukk henne opp og se henne komme til liv. Med store, glitrende øyne og nydelig rosa og blondt hår. Pearlina er en skinnende solstråle. Hun er rolig og fornøyd, og alltid klar med visdomsord når vennene hennes trenger henne mest. Se på denne sjeldne skatten fra en annen vinkel og du vil oppdage en musikalsk mester.

Pearlina har avtagbare klær og sko. Hun har perfekt størrelse for små hender og er akkurat stor nok for kos og klem. Pearlina har en lillesøster kalt Poppi Pearl som hun elsker å være sammen med og spille spill med. Barn vil elske å samle på Kindi Kids dukker. Bli med dem til Rainbow Kinder, en verden av fantasi og oppdagelser, hvor alt kommer til live. De kan ikke vente med å treffe deg!

Inneholder:

  • 1 Kindi Kids Pearlina med perlesløyfe

Detaljer:

  • Høyde: ca. 28 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell50220
EAN630996502204
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.