Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Kinetic Sand glitter - pose med klemmelukking - sjøgrønn 907 g

Kinetic Sand er den originale klembare sanden som kan formes, som du ikke kan legge fra deg!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trekke i den, forme den og skape utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er laget av ekte sand, holder den seg sammen på en magisk måte og den tørker aldri ut. Den magiske sanden fra Kinetic Sand kommer i uendelig mange forskjellige farger, og som morsomme sett som gjør muligheten for å skape uendelige. 

Medlemspris 123,75 25%
Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
01216-111
   

Skvisbar moro, nå også med glitter. Dra den fra hverandre, form den og lag utrolig sandkunst med denne glitrende sanden fra Kinetic Sand. Kinetic Sand fester seg til seg selv, og ikke barna og gjør den enkel å rydde opp og lagre. Utforske sansene med den myke sanden som beveger seg mellom fingrene dine, og etterlater deg helt tørr etterpå.

Her får barna mulighet til å være kreative og kan lage hva som helst igjen og igjen. Sanden er gift-fri og inneholder verken gluten eller kasein. Denne pakken består av glitrende sjøgrønn sand. Lek med alene eller kombiner med andre Kinetic Sand-farger eller sett (selges separat).

Innhold:

  • 1 pose Kinetic Sand med glitter

Detaljer:

  • Mengde: 907 gram
  • Farge: Sjøgrønn
  • Uten gluten og kasein
  • Består av 98% sand, 2% polymerer
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6060801
EAN778988246696
MerkeKinetic Sand
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.