Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kinetic Sand SANDisfactory - med sand i 4 farger, 10 former og verktøy

Kinetic Sand er den originale klembare sanden som kan formes, som du ikke kan legge fra deg!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trekke i den, forme den og skape utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er laget av ekte sand, holder den seg sammen på en magisk måte og den tørker aldri ut. Den magiske sanden fra Kinetic Sand kommer i uendelig mange forskjellige farger, og som morsomme sett som gjør muligheten for å skape uendelige. 

Medlemspris 222,75 25%
Vår lavpris: 297,-
Utsolgt
SKU
04216-142

SANDisfactory-settet fra Kinetic Sand gir deg 4 farger sand samt 10 verktøy og former til sanselig og kreativ lek.

Blande sammen, del og skvis Kinetic Sand som aldri før med Kinetic Sand™ Sandisfactory™ set. Settet inkluderer alt du trenger for å skape dine egne fortryllende sandoverraskelser, og lage merkelig tilfredsstillende videoer akkurat som de man ser på nett. Med over 10 forskjellige verktøy og former, og over 900 gram Kinetic Sand er det mange måter å være kreativ på. 

Kinetic Sand er den originale magiske sanden som renner gjennom fingrene og aldri tørker ut, så du kan leke igjen og igjen. Med rød, blå, gul og svart sand kan du blande sammen til nye farger. Kutt, dra, form og grav med din sand. Bruk de klare verktøyene som moser og kutter sanden for deg. Sandisfactoy settet er pakket med nye verktøy og nye overraskelser. Bruk kubeformen til å lage unike design med svart sand. Bruk farget sand og kutt for å avsløre overraskende resultater. 

Kinetic Sand byr på timesvis med morsom lek. Det er den perfekte sanseleken. La fantasien løpe løpsk og oppdag uendelige måter å skape på med Kinetic Sand Sandisfactoy Set.

Inneholder:

  • 4 farger sand
  • Former
  • Verktøy

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 x 30 x 7 cm
  • Mengde sand: 907 gr.
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6061654
EAN778988371886
MerkeKinetic Sand
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.